Zo kan je geld besparen met bedrukte tassen

Overweeg je het gebruik van tassen als marketingmiddel om kosten te besparen? Door tassen te laten bedrukken, beschik je over een goed en doeltreffend artikel om de bekendheid van je bedrijf te vergroten.

Inzetten als marketingmiddel

Bedrukte tassen zijn een slimme manier om kosten te drukken. Gebruik ze als promotiemateriaal om de bekendheid van je bedrijf of merk op een doeltreffende wijze te vergroten. Dit bespaart je op de lange termijn geld dat anders aan dure marketingcampagnes zou worden besteed. Je kan bijvoorbeeld het bedrijfslogo of de bedrijfsnaam op de tassen laten drukken. Bedrukte tassen vergroten je naamsbekendheid, vooral wanneer je relaties, collega’s of medewerkers zich op drukke locaties zoals winkelcentra of evenementen bevinden. Als je iets wilt weggeven, overweeg dan katoenen tassen met opdruk.

Een goed gevulde tas

Als je tassen als promotiemiddel inzet, is het ook leuk om ze te vullen. Je kunt bijvoorbeeld passende promotieartikelen met opdruk in de tas stoppen. Maar ook met een flyer met een aantrekkelijke korting maak je mensen vaak blij. Op die manier ontvangen ze niet alleen de tas als praktisch product, maar worden ze ook meteen geïnformeerd over interessante aanbiedingen. Denk aan een korting op specifieke artikelen, korting op de gehele bestelling of gratis verzending.

Opvallen met bedrukte tassen

Afgezien van een aanbieding of kortingsvoucher, kun je ook overwegen om de doelgroep van je bedrijf te voorzien van informatie. Dit is met name praktisch voor startende ondernemers of bij de lancering van een nieuw artikel. Het benaderen van een typerend segment met op maat gemaakte brochure is eveneens mogelijk in een bedrukte tas. Bedrukte tassen van papier hebben een opvallende uitstraling in vergelijking met tassen zonder opdruk. Onbedrukte tassen vallen namelijk minder goed op. Het is ook mogelijk om tassen aan beide zijden te laten bedrukken.

Met het oog op de toekomst

Op het eerste gezicht lijken tassen met bedrukking wellicht wat prijzig, maar eigenlijk is het een goede investering. Tassen met opdruk zorgen voor een blijvende herinnering bij de ontvanger. Elke keer dat de tas in het oog springt, komt jouw bedrijf in de spotlight te staan. Door bedrukte tassen te integreren in je marketingstrategie, kun je op de lange termijn besparen op kosten. Het vergroten van naamsbekendheid met behulp van promotieartikelen is en blijft een effectieve aanpak. Hiermee kun je de bestaande klanten behouden en nieuwe klanten aantrekken.