Betrouwbare bedrijfsauto’s voor Brabanders

Na Zuid-Holland is Noord-Brabant een van de drukste provincies wat betreft auto’s. Gemiddeld rijden er namelijk zo’n 174.000 bedrijfsauto’s rond in Noord-Brabant. Wanneer jij als ondernemer op zoek bent naar een bedrijfsbus, wil je natuurlijk wel een bus die jou overal naartoe brengt. Met andere woorden: een betrouwbare bedrijfswagen. Welke dat zijn, lees je hieronder.

1 Ford Transit Custom

Als je op zoek bent naar een bedrijfswagen van hoge kwaliteit met een robuuste uitstraling, dan moet je bij Ford zijn. De Ford Transit Custom is namelijk voorzien van alle technische hoogstandjes en is uiterst betrouwbaar. Ook niet geheel onbelangrijk is dat deze auto milieuvriendelijk is dankzij zijn Ecoblue-motor. De laadruimte is zes kubieke meter. Al jouw spullen kunnen dus zonder moeite worden ingeladen. De Ford Transit Custom lease je al vanaf 133 euro.

2 Volkswagen Transporter

De Volkswagen Transporter staat niet alleen in Noord-Brabant hoog in het lijstje, maar in heel Nederland. Dit is een populaire bedrijfsauto die inmiddels niet meer is weg te denken uit het bedrijfsleven. Deze bus staat bekend om zijn veiligheid, comfort en hoge kwaliteit. Bovendien blijft de Transporter zijn waarde behouden: dat is prettig om te weten nadat jouw financial lease-contract is afgelopen, zodat jij nog lang kunt genieten van deze fijne bedrijfsbus.

3 Ford Transit

Stil op de weg dankzij zijn goede wegligging: dat is de Ford Transit. De auto is voorzien van een vierwielaandrijving en een enorme laadcabine. De wanden van de cabine zijn namelijk recht gemaakt. Als je dus voor jouw werk veel gereedschap of materialen mee moet nemen, is de Transit perfect. Al met al zal jij het comfortabele van deze auto gauw genoeg ontdekken. Wel zo fijn als jij van Tilburg naar Den Bosch moet rijden. De Ford Transit lease je al eenvoudig via internet.

4 Renault Trafic

Tegen de laadcabine van de Renault Trafic zeggen we zeker geen nee. Deze heeft namelijk een ruimte van wel acht kubieke meter. Ideaal als jij voor jouw werk zware materialen moet vervoeren of wanneer jouw materiaal veel ruimte in beslag neemt. Bovendien heeft de Trafic een doorgeefluik zodat jij zonder problemen jouw materiaal kunt afleveren. Oh ja, deze bedrijfswagen is ook nog eens heel zuinig. Zo hoef jij niet om de haverklap naar het tankstation.

5 Mercedes-Benz Vito

Ook zien we de Vito van Mercedes-Benz veel terug op de Brabantse wegen. Dat is ook niet zo gek, want de Vito is representatief, zuinig en handig in gebruik. De Vito rijdt maar liefst 100 kilometer op 5,7 liter brandstof. Ook zal de Vito jou niet gauw laten staan. We zijn immers de hoge kwaliteit wel gewend van de Duitse auto’s. Naast de Vito is natuurlijk ook zijn grote broer, de Sprinter, favoriet onder veel ondernemers in Brabant. Keuze genoeg dus!